Annuleren en retourzenden

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen, ongeopend in originele staat, dient u terug te sturen naar STERK Tools & Workwear, Molenwerf &, 1911 DB te Uitgeest.


Uitzondering: voor u speciaal bestelde artikelen worden niet teruggenomen.


STERK tools & Workwear zal de aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.


Retourneringen dienen schriftelijk aan STERK Tools & Workwear kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan STERK Tools & Workwear heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.


Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 5 werkdagen aan u terugbetaald.